Panasonic - CZ

Panasonic - CZ Ilmalämpöpumppu

Panasonicin ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä entistä kylmemmästä ilmasta, entistä tehokkaammin ja entistä puhtaammin. Uusi ympäristöystävällinen kylmäaine R32 parantaa kaikkien seinään asennettavien mallien pakkasominaisuuksia, vuosihyötysuhdetta ja energialuokitusta. Kun erinomaiseen energiatehokkuuteen yhdistetään ylläpitolämmitys, auringonvaloon reagoiva Econavi-ohjaus, nanoteknologiaa hyödyntävä ilmanpuhdistus, takkatoiminto ja Internet-ohjaus, saat kotiisi kaiken, mitä voit lämpöpumpulta toivoa. Jos huoneiston seinään ei voi kiinnittää sisäyksikköä, tarjolla on entistä tehokkaampia lattiamalleja.

CZ on luotu pieneen kotiin ja tiukkaan budjettiin

Suomen suosituin ilmalämpöpumppu on nyt entistäkin suositumpi, sillä nyt myös siitä löytyy joustava ylläpitolämpö (8–15 °C). Tämä tekee siitä erinomaisen ratkaisun kesämökille, metsästysmajaan, autotalliin, työmaatoimistoon tai varastoon. Kaiken olennaisimman sisältävä peruspumppu sopii loistavasti pieneen kotiin ja tiukkaankin budjettiin. Edullisuutensa ja hiljaisuutensa vuoksi CZ on hyvä malli myös kerrostaloasunnon viilentäjäksi.

Ohjaa Missä tahansa

Käyttömukavuus on olennainen osa asumismukavuutta. Siksi järjestelmän on oltava helposti hallitavissa missä tahansa ja koska tahansa. Jos haluat nostaa kesämökkisi lämpötilaa ennen viikonloppua, kaivat vain säätimen taskustasi ja pyyhkäiset sormellasi. Kun haluat tarkastaa asuntosi energiankulutuksen lomamatkallasi, on työkalu jälleen mukanasi. Panasonicin ilmalämpöpumppujen ohjain on aina yhtä lähellä kuin lähin elektroninen laitteesi – puhelimesi. 

Air Patrol omalla yhteydellä (Lisävaruste)

Eikö verkko riitä? AirPatrol toimii 2G/3G-matkapuhelinverkon välityksellä. Lataa selkeä ja helppo sovellus puhelimeesi, laita sim-kortti AirPatroliin, kytke pistotulppa seinää ja sijoita laite lähelle pumppua. Tämä jälkeen voit säätää perustoimintoja aivan kuten pumpun omalla kaukosäätimellä. AirPatrol myös varoittaa sähkökatkoista ja alhaisesta lämpötilasta.

Comfort Cloud (Wifi-Sovitin CZ-TACG1 lisävaruste)

Eniten saat irti lämpöpumpun hienouksista Panasonicin omalla Comfort Cloud -sovelluksella. Sovitin asennetaan pumpun sisään tai viereen, minkä jälkeen lämpöpumppusi on yhteydessä kotisi lähiverkkoon ja internettiin. Voit esimerkiksi säätää lämpötilaa portaattomasti sormen pyyhkäisyllä, ajastaa viikoittaisia toimintoja, seurata energiankulutuksen tilastoja, kääntää pumpun hiljaisemmalla tai tehokkaammalle.

Verisure liittää pumpun älykotiin

Panasonicin ilmalämpöpumppua voi ohjata myös Verisuren sovelluksella. Ohjaus toimii itsenäisesti, mutta eniten hyötyä saat sovelluksesta, jos talossasi on myös Verisuren turvajärjestelmä. Tällöin voit liittää pumppusi osaksi Verisuren älykotijärjestelmää ja parantaa lämmityksen hyötysuhdetta. Monipuolisten ohjastoimintojen lisäksi saat muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi savunilmaisin kertoo huonekohtaisista lämpötiloista ja ilmankosteudesta, mikä lisää mukavuutta ja auttaa hallitsemaan energiantarvetta. Lisätietoa: www.verisure.fi

Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt työkalujemme käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin. Lisätietoja

Käytämme evästeiden kaltaisia työkaluja, joilla tarjoamme sivustomme ja sen toiminnot sekä keräämme tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme. Kun napsautat Hyväksy tai jatkat sivustomme käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin.

Sulje