Mitsubishi Electric RW Hyper Heating

Huipputehokas ilmalämpöpumppu Pohjolan vaativiin oloihin

Energiatehokasta lämpöä kirpeään pakkaseen

Me suomalaiset olemme ylpeitä kylmistä talvistamme. Talvella kuuluu olla reilusti pakkasta, eihän se muuten talvelta tunnu. Suomen olosuhteisiin suunniteltu Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu lämmittää energiatehokkaasti myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.

Modernin, entistä tehokkaamman teknologian ansiosta saat säästöä ja mukavuutta jokaiseen päivään. Anna pakkasen paukkua ja nauti lämpimästä kodistasi!

Hinnat: 

Mitsubishi Electric RW25: 2050€ 
Mitsubishi Electric RW35: 2230€ 

Miksi Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu?

Todistetusti energiatehokas

Pohjoismaissa todella kylmissä olosuhteissa tehdyt testit osoittivat, että uuden ajan Hyper Heating -teknologialla varustetut RW-sarjan ilmalämpöpumput lämmittävät energiatehokkaasti jopa -35 asteessa.

Erinomainen käytettävyys

RW-ilmalämpöpumpussa on uusi käyttötilan valitsin, jolla voit säätää sisäyksikön puhallustehoa ja muokata laitteiston juuri kulloiseenkin tarpeeseesi sopivaksi. Käyttömukavuus paranee, ja myös rahaa säästyy.

Puhtaana pysyvä sisäyksikkö

Mitsubishi Electric on kehittänyt RW-ilmalämpöpumpun sisäyksikköön erityisen Dual Barrier -pinnoitteen, joka hylkii likaa. Puhdas sisäyksikkö tuottaa lämpöä erinomaisella hyötysuhteella.

Kehittynyt teknologia lisää energiatehokkuutta

Mitsubishi Electricin innovaatio, RW-ilmalämpöpumppu, on muita ilmalämpöpumppuja energiatehokkaampi. Kookas sisäyksikkö pystyy käsittelemään suurempia ilmamääriä ja siten hallitsemaan suuren huoneiston lämpötilaa tehokkaasti. Myös ulkoyksikkö ja siinä oleva siipi ovat kooltaan isommat, mikä tekee laitteistosta erittäin tehokkaan.

Käyttötilan valitsimella helposti sopiva puhallusteho

RW-ilmalämpöpumpussa on Mitsubishi Electricin kehittämä uusi käyttötilan valitsin, jonka avulla voit valita sinulle kulloinkin parhaiten sopivan toiminnon tilan tai käyttötarpeen mukaan.

Suuressa tilassa voit valita sisäyksikön puhaltamaan ilmaa kauemmas ja lämmittämään koko tilan miellyttäväksi.

Lämmitettävän tilan lämmöntarve voi olla sen verran pieni, että maksimaalista lämmitystehoa ei tarvita. Tällöin voit käyttää asetusta ”taloudellinen”, jolloin laitteisto pyrkii säilyttämään mahdollisimman hyvän hyötysuhteen erittäin suuren lämmitystehon sijaan.
Silloin kun haluat nauttia hiljaisuudesta, voit pienentää sisäyksikön puhallustehoja. “Hiljainen”-asetus sopii erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi yöllä, jolloin lämmitystä tarvitaan vähemmän.

Dual Barrier pitää pölyn ja lian loitolla ja laitteen tehokkaana

RW-ilmalämpöpumpussa on patentoitu Dual Barrier -kaksoissuojapinnoite, joka ehkäisee lian ja pölyn kertymistä sisäyksikköön. Kun sisäyksikkö pysyy puhtaana, lämmitettävä tai jäähdytettävä ilma kulkee sen läpi helposti ja ilmamäärä pysyy oikeanlaisena.

Sisätilat saadaan lämpiämään alhaisemmalla lämmönsiirtokennon lämpötilalla, minkä ansiosta laitteisto säilyttää erinomaisen hyötysuhteensa.

Ilmanohjaimet likaa hylkivää Dual Barrier -materiaalia

Myös ilmanohjaimet voivat likaantua vuosien saatossa. Mitsubishi Electric kehitti ilmanohjaimia varten erityisen Dual Barrier-materiaalin. Likaa hylkivä aines ei siis ole ilmanohjaimissa ainoastaan pinnoitteena, vaan yhdistettynä osaksi valmistemateriaalia.

Kaksivaiheinen ilmanpuhdistin edistää terveyttä

Edistyksellinen kaksivaiheinen plasmapuhdistin Plasma Quad Plus on ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka parantaa ilmanlaatua huonetilassasi. Se poistaa tehokkaasti ilmassa leijuvia hiukkasia, kuten viruksia, bakteereita, hometta, allergeeneja, pölyä ja PM2.5 -hiukkasia.

Puhdas huoneilma edistää terveyttä ja tuo helpotusta myös allergiaoireisiin. Voit olla huoleti ja nauttia raikkaasta sisäilmasta kodissasi!

3D i-see-sensor ohjaa lämmön sinne, missä sitä tarvitaan

Sisäyksikköön tyylikkäästi sulautuva 3D i-see sensor -lisälaite mittaa huoneen lämpötiloja infrapunatunnistimen avulla. Puhallusilma voidaan suunnata ihmisiin, ihmisistä pois tai tasaisesti alueelle, jossa usein oleskellaan.

I-see sensorilla rahaa ei kulu hukkaan: sisälämpötila putoaa lämmityskäytöllä automaattisesti, kun tunnistin ei enää havaitse ihmisiä tilassa. Lämmityskäyttö jatkuu normaalisti taas, kun se huomaa tilassa uudestaan ihmisen.

Wi-Fi-etäohjaus säästää aikaa ja rahaa

RW-ilmalämpöpumpun sisäyksikössä on sisäänrakennettu, internet-yhteydellä toimiva etäohjain, jonka avulla voit ohjata lämpöpumppuasi puhelimella tai tietokoneella mistä vain ilman erillisiä lisämaksuja. Voit ohjata lämpötilan alhaisemmaksi, kun olet poissa, ja lämmittää sisätilat mukaviksi juuri sopivasti, kun pääset kotiin tai mökille.

Automaattinen takkatoiminto lämmittää koko asunnon

Takka lämmittää lempeästi syyspäivän pimeydessä tai pakkaspäivän kirpeydessä. Lämpö jää kuitenkin pääasiassa takan läheisyyteen eikä jakaudu tehokkaasti muihin tiloihin.

 

RW-ilmalämpöpumpussa on vakiovarusteena automaattinen takkatoiminto. Sen avulla sisäyksikön puhaltimen nopeutta voidaan säätää ja kohdistaa ilmanohjaimet haluttuun suuntaan niin, että takan lämpö leviää laajemmin asuntoon.

Taustavalaistu kaukosäädin helpottaa käyttöä

Kaukosäätimen näyttö on varustettu LED-taustavalolla, minkä ansiosta laitetta on helppo käyttää.

Kaukosäätimessä on lukuisia toimintoja. Halutessaan laitteistoa voi käyttää myös hyvin yksinkertaistettuna, jolloin näkyvissä ei ole kuin kolme näppäintä: käynnistys, sammutus ja lämpötilan muutos.

Kaukosäätimen toimintatilan saa halutessaan lukittua niin, että sitä ei saa vaihdettua. Toiminto on kätevä silloin, kun laitteiston halutaan toimivan pelkästään lämmityksellä tai jäähdytyksellä. Lämmityskäytöllä laitteiston tavoitelämpötilan voi valita kaukosäätimellä asteen välein väliltä 10–31 °C.

Hankintaturvatuote – paras mahdollinen vastine investoinnillesi

Kun valitset Hankintaturvatuotteen, saat todistetusti laadukkaan merkkituotteen, joka on suunniteltu toimimaan Pohjolan kylmissä olosuhteissa.

Olemme testanneet jokaisen Hankintaturvatuotteen ennen sen ottamista myyntiohjelmaan. Näin olemme varmistaneet, että tuote on korkealaatuinen ja sopii Suomen oloihin.

Hankintaturvatuote sisältää aina ammattitaitoisen asennuksen ja opastuksen laitteen käyttöön, selkeät suomenkieliset käyttöohjeet, toimivan huoltopalvelun, nopeat varaosatoimitukset tarvittaessa sekä turvallisen takuun vuosiksi eteenpäin.

Tunnistat Hankintaturvatuotteen oheisesta merkistä.

Mitsubishi Electric – Suomen suosituin lämpöpumppumerkki

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu japanilainen high tech -yritys ja yksi maailman suurimmista lämpöpumppujen valmistajista. Sen edistykselliset tuotteet syntyvät pitkän kokemuksen ja jatkuvan tuotekehityksen tuloksena. Mitsubishi Electricin lämpöpumppuja valmistetaan Japanissa, Thaimaassa, Skotlannissa ja Turkissa.

Mitsubishi Electric on Suomen suosituin lämpöpumppumerkki, ja Scanoffice on Mitsubishi Electricin virallinen maahantuoja.


Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt työkalujemme käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin. Lisätietoja

Käytämme evästeiden kaltaisia työkaluja, joilla tarjoamme sivustomme ja sen toiminnot sekä keräämme tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme. Kun napsautat Hyväksy tai jatkat sivustomme käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin.

Sulje