Mitsubishi Electric - MSZ-FT

Mitsubishi Electric - MSZ-FT Hyper Heating Ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electricin odotettu uutuus huipputehokkaaseen lämmöntuottoon. Ulkoyksikkö ja uusi tehokas matalalämpötilakompressori muodostavat erittäin kylmiin olosuhteisiin kehitetyn laitteiston, joka tuottaa lämpöä ennennäkemättömällä tavalla.

Erinomaisen energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma.

Hinnat: 

Mitsubishi Electric – FT25VGHZ-SC: 1620€
Tilasuositus: 50 – 120
Mitsubishi Electric – FT35VGHZ-SC: 1730€
Tilasuositus: 60 – 150

 

Huikea lämmitysteho kovilla pakkasillakin

Hyper Heating -teknologian ansiosta FT-mallisarjan laitteet pystyvät tuottamaan lämpöä uskomattomalla teholla vielä paukkupakkasillakin. -15°C:n ulkolämpötilassa laite tuottaa 4,4 kW:n lämmitystehon (malli FT35), joka vastaa noin 70 prosenttia lämmitystehon tarpeesta 120 neliön talossa. Tehokasta lämmitystä ympäri vuoden!

tree, wintry, hoarfrost

Siro sisäyksikkö sulautuu hyvin sisustukseen

Kompakti ja puhtaan valkoinen, kodin väreihin huomaamattomasti sulautuva sisäyksikkö korostaa kotisi designia.

FT-mallisarjan sisäyksiköt ovat vain 280 mm korkeita, 838 mm leveitä ja 229 mm syviä. Sisäyksikkö sopii monessa paikassa oven yläpuolelle.

Takkatulen lämpö talteen

Takkatoiminto on kätevä tapa levittää esimerkiksi takan tuottamaa edullista lämpöä. Säästät sähköä ja lämpö leviää tasaisemmin, kun takassa on tuli.

Kun käytät automaattista takkatoimintoa, sisäyksikkö jää puhallustoiminnolle, vaikka asetettu lämpötila olisi saavutettu.

Sisään rakennettu WiFi

Mitsubishi Electric Wi-Fi -ohjaus antaa sinulle vapauden räätälöidä jäähdytys- ja lämmitysasetukset juuri sopivaksi. Ohjaus toimii tietokoneilla ja mobiililaitteilla kaikkialta internetyhteydellä.

Kaukosäätimen taustavalo lisää käyttömukavuutta

LED-taustavalo helpottaa kaukosäätimen käyttöä heikossa valossa. Voit asettaa lämpötilan asteittain välille +10–31°C ja ylläpitää siten esimerkiksi vapaa-ajan asunnon lämmitystä talvella.

Liukukannen alla on lisää toimintoja, jotka tekevät kaukosäätimen käytöstä helppoa ja mukavaa. Kaukosäädin on tuttua Mitsubishi Electricin korkeaa laatua.

Varmista tuotteesi maahantuoja

Nämä merkinnät pakkauksessa kertovat laitteesi olevan Mitsubishi Electricin virallisen maahantuojan, Scanoffice Oy:n maahantuomia.

Scanoffice Oy
Scanoffice Oy on vuonna 1984 perustettu Pohjoismaiden suurin lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Scanoffice toimii kiinteässä yhteistyössä satojen jälleenmyyjien kanssa Suomen ja Ruotsin markkinoilla.

Scanoffice Oy kuuluu suomalaiseen Scanoffice Groupiin, jonka palveluksessa työskentelee noin 60 alan ammattilaista. Scanoffice Groupiin kuuluvat Suomessa Scanoffice Oy sekä Scanvarm Oy Ab ja Ruotsissa ScanMont AB. Yritysryhmän logistiikkakeskuksessa varastoimme keskimäärin noin 6000 laitteistoa taataksemme nopeat toimitukset jälleenmyyjäverkostollemme.

Vuonna 2019 Scanoffice Groupin liikevaihto oli yli 55 miljoonaa euroa. Yhtiön luottoluokitus on jo vuosia ollut AAA.

Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt työkalujemme käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin. Lisätietoja

Käytämme evästeiden kaltaisia työkaluja, joilla tarjoamme sivustomme ja sen toiminnot sekä keräämme tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme. Kun napsautat Hyväksy tai jatkat sivustomme käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin.

Sulje