Mitsubishi Electric - MSZ-AP

Mitsubishi Electric - MSZ-AP Ilmalämpöpumppu

Uusi Mitsubishi Electric MSZ-AP ilmalämpöpumppu jatkaa Mitsubishi Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. MSZ-AP ilmalämpöpumppu on kompaktin kokoinen, hiljainen ja levittää lämpöä tasaisesti. Vain paras laatu on kyllin hyvää!

Hinnat: 

Mitsubishi Electric – MSZ-AP25VGK: 1380€
Tilasuositus: 50 – 120
Mitsubishi Electric – MSZ-AP35VGK: 1470€
Tilasuositus: 60 – 150

Mitsubishi Electric MSZ-AP

Mitsubishi Electric valmistaa lämpöpumput komponenteista lähtien omilla tuotantolaitoksillaan. Mitsubishi Electricin laadun aistii jo yhdellä silmäyksellä, mistään ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Laatuleiman aistii aina kaukosäätimestä sisäyksikön vankkaan rakenteeseen. Näin taataan laitteen huolettomat käyttövuodet tuotteen koko elinkaaren ajan.

AP-mallisarja on varustettu uudella ympäristöystävällisellä R32-kylmäaineella ja lukuisilla uusilla ominaisuuksilla. Uuden R32 kylmäaineen CO2-kuormitus ympäristölle on alle kolmannes verrattuna edelliseen R410A-kylmäaineeseen.

Tyylikäs ja täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia

Sisäyksikön tyylikäs muotoilu ja sen valkoisen värin sävy istuu saumattomasti vaativaankin ympäristöön. Kompakti koko, leveys vain 798 mm ja korkeus 299 mm tekee siitä varsin huomaamattoman.

Hiljaisuudella on merkitystä. Laitteen äänenpaineen taso on alimmillaan vain 19 dB(A), jota tuskin enää korvalla kuulee. Laaja puhallintehojen säätöalue sekä uudistuneet puhallusilmanohjaimet mahdollistavat vedottoman lämmön/viileän tuoton.

Wi-Fi Toiminto

Lämpöpumpun vakiovarusteluun kuuluvan WiFi-ominaisuuden johdosta voit ohjata lämpöpumppuasi MELCloud applikaatiolla vaikka kännykälläsi – missä ikinä oletkin. (Vain jäähdytyskäyttöön tarkoitetuun malliin MSZ-AP71VG WiFi-moduuli on saatavilla lisävarusteena.)

panda, panda bear, sleep

Hiljaisuus

Hiljaisuudella on merkitystä. Sisäyksikön äänenpaineen taso on alimmillaan 19dB(A), jota korva tuskin enää kuulee.

Säästö

Mitsubishi PN mallin energiatehokkuusluokka  A+++(j)/A++(I) kertovat erinomaisesta energiatehokkuudesta, joka tuo sinulle selvää säästöä lämmityskuluissa. 

light bulb, leaf, chlorophyll

Kaukosäädin

Lujarakenteinen kaukosäädin on varustettu esimerkiksi viikkoajastimella. Neljä ajastusmahdollisuutta jokaiselle viikonpäivälle. Lämmitä vähemmän, kun olet poissa. 

Takkatulitoiminto

Takkatulitoiminnolla sisäyksikkö toimii pelkkänä puhaltimena, jolloin voit levittää ilmalämpöpumpun puhalluksella takan tuottaman lämmön laajemmalle alueelle asunnossasi. 

cyber security, security, lock

Kaukosäätimen toimintojen lukitus

Lämpöpumpun toiminta voidaan lukita pelkälle lämmitys tai jäähdytystoiminnolle. Hyödyllinen toiminto lapsiperheissä ja esimerkiksi seniorikansalaisten asunnoissa. 

Ympäristöystävällisyys

AP-sarjan ilmalämpöpumput ovat varustettu  ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella. Sen CO2 kuormitus on alle kolmannes verrattuna edelliseen kylmäaineeseen.

interior, design, room
log house, log, cabin

Mökkeihin, koteihin, autolleihin

Pidennä vapaa-ajan asunnon kesää MSZ-AP lämpöpumpulla, joka tuottaa keväisin ja koko talven ajan. Kuumina kesäpäivinä lämpöpumppu puhaltaa vileää ilmaa maltillisin kustannuksin. 

MSZ-AP on erinomainen ilmalämpöpumppu olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen ilmalämpöpumppu, joka tuo huomattavia energiansäästöjä.

Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt työkalujemme käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin. Lisätietoja

Käytämme evästeiden kaltaisia työkaluja, joilla tarjoamme sivustomme ja sen toiminnot sekä keräämme tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme. Kun napsautat Hyväksy tai jatkat sivustomme käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin.

Sulje