Mitsubishi Electric - LN Hyper Heating

Mitsubishi Electric - LN Hyper Heating Ilmalämpöpumppu

Uuden ajan ilmalämpöpumppu. Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt. Uusi Mitsubishi Electric MSZ-LN mallisarja toimii parhaalla saavutettavissa olevalla energialuokalla, ja on täynnä uusia ominaisuuksia. Voit valita neljästä väriehdosta itsellesi mieleisen lämpöpumpun, joka on taattu toimimaan Pohjoisen vaativassa ilmastossa.

Hinnat:
 

Mitsubishi Electric – MSZ-LN 25 VG2W: 1680€ 
Tilasuositus: 50 – 120
Mitsubishi Electric – MSZ-LN 35 VG2W: 1870€ 
Tilasuositus: 60 – 150

Tyylillä toteutetut yksityskohdat

Mitsubishi Electric on suunnittelussaan panostanut tyyliin ja yksityskohtiin. LN-sarjan tuotteet ovat  suunniteltu hyvällä modernilla tyylillä. Sisäyksiköiden laadukas tyyli on aistittavissa myös mukana tulevassa kaukosäätimessä joka vastaa sisäyksikön värimaailmaa.

Energiatehokasta mukavuutta

Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämppöpumppujen energiatehokkuusmerkintä on A+++ , eli korkein saatavilla oleva luokka. SCOP arvo LN-malleilla on 5.2, eli ilmalämpöpumppu kuluttaa 1KW:n sähköä samalla kun se tuottaa 5.2kW lämpöä.  

Ilmansuuntaus kahdella siivekkeellä

Mitsubishi LN malleissa ilmansuuntaus on toteutettu kahdella siivekkeellä joten huonetilan viilennys ja lämmitys voidaan toteuttaa vedottomasti ja miellyttävästi. Voit helposti säätää molempia siivekkeitä haluamaasi asentoon kätevästi kaukosäätimellä.  

3D i-See sensori

Mitsubishi Electric 3D I-See sensori mittaa huonetilan lämpötilaeroja eri etäisyyksiltä. Lämpotilaerojen lisäksi tunnistin havaitsee ihmiset tilassa ja näiden tietojen avulla ilmalämpöpumppu voidaan ohjata lämmittämään tai viilentämään joko kohtisuorasti tai epäsuorasti tilaa jossa vietetään aikaa. 

Plasma Quad Plus toiminto

Mitsubishi LN malleissa on PlasmaQuad Plus ilmanpuhdistustoiminto joka ehkäisee 94-99% epämielyttävistä leijuvista pienhiukkasista.

Hiljainen yötoiminto

Uniikki Yötoiminto -funktio tarkoittaa, että ulkoyksikön äänentaso tippuu 3dB mikä tekee sen lähes äänettömäksi. Tämä tekee Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumpun yhdeksi markkinoiden hiljaisimmista lämpöpumpuista.

Takkatulitoiminto

Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumppu ei ainoastaan puhalla lämmintä ilmaa talvella ja viileää ilmaa kesällä, vaan mahdollistaa myös jo olemassa oleman ilman levittämistä asuintiloissa takkatulitoiminnon avulla. Tämän toiminnon avulla saat levitettyä lämmintä ilmaa ympäri asuntoa esimerkiksi takasta.

Wi-Fi toiminto

Sisäänrakennetulla WiFillä voit hallita asuintilasi olosuhteita mistä ja milloin tahansa. Yhdessä MELCloud sovelluksen kanssa saadaan internetin kautta reealiaikaisen sekä viikoittaisen seurannan lämpöpumpullesi. Näin näet etähallinnassa olevan lämpöpumpun tilan ja mahdolliset virheilmoitukset unohtamatta laitteen kuluttamaa sähköä.

Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt työkalujemme käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin. Lisätietoja

Käytämme evästeiden kaltaisia työkaluja, joilla tarjoamme sivustomme ja sen toiminnot sekä keräämme tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme. Kun napsautat Hyväksy tai jatkat sivustomme käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin.

Sulje