Hitachi - Nordic Premium

Hitachi - Premium malliston lippulaiva.

Good Design -palkinnon saaneen Premium-mallin kohokohdat ovat huipputekniikka, maksimaalinen tehokkuus, automaattinen puhdistustekniikka ja tyylikkään minimalistinen Skandinaavinen muotoilu. Hopea tai valkoinen – laite sulautuu saumattomasti sisustukseen, täydentäen kotisi hienostunutta ulkonäköä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ilmansuodatin puhdistetaan säännöllisin väliajoin automaattisen puhdistusmekanismin avulla. Laitteen etuosaan integroitu LCD-näyttö antaa sinulle nopean yleiskatsauksen laitteen nykyisestä käyntitilasta ja huoneenlämpötilasta. Hi-Kumosovelluksen avulla voit ohjata laitetta suoraan älypuhelimesta tai tabletista.

Hinnat:
 

Hitachi Premium 25: 1980€
Tilasuositus: 0 – 100
Hitachi Premium 35: 
2150€
Tilasuositus: 100 – 150

Seinäasenteinen Premium

Premium mallisarjassa minimalistisen tyylikäs Skandinaavinen muotoilu ja huippuluokan energiatehokkuus yhdistyvät Hitachin laadukkaaseen tekniseen osaamiseen. Lämmitystoiminto toimii häviöttömästi jopa –15 °C lämpötilaan saakka. Moottoroiduilla ilmanohjaimilla toteutettu 4-suuntainen ilmanpuhallus varmistaa sisäilman tehokkaan lämmityksen ja tasaisen lämpötilan huoneen jokaisessa kulmassa. Äärimmilleen kehitetyn tekniikan ansiosta yksiköiden energiatehokkuusluokka on A+++ sekä lämmityksellä että jäähdytyksellä. Laitetta voidaan ohjata perinteisen kaukosäätimen lisäksi helposti myös esimerkiksi älypuhelimella, tabletilla tai PC:llä.

Miksi valita premium

NanoTitaani -esisuodatin:
Hitachi Premium -mallisarjan edistyksellinen NanoTitaani -esisuodatin tarjoaa ennen näkemätöntä sisäilman suodatustehokkuutta käyttäjille jotka vaativat puhtainta mahdollista sisäilmaa.

Läsnäoloanturi:
Läsnäoloanturin avulla Premiun sisäyksikkö etsii jatkuvasti huoneessa oleskelevia ihmisiä. Jos huoneessa ei havaita ihmisiä 20 minuutin sisään, laite muuttaa lämpötilan asetuspistettä yhdellä asteella. 40 minuutin jälkeen lämpötilan asetuspistettä muutetaan vielä toisella asteella.

4- Suuntainen swing-toiminto:
Premium on varustettu automaattisella 4-suuntaisella puhalluksen ohjauksella tasaisen lämpötilan ja miellyttävän sisäilman varmistamiseksi. 4-suuntaisen puhalluksen ansiosta sisäilman lämpötila on tasainen huoneen kaikissa osissa.

Frost Wash -puhdistustoiminto

Frost Wash -toiminto sitoo sisäilman epäpuhtaudet sisäyksikön kennoon muodostuvan jään sisään ja huuhtelee epäpuhtaudet pois kennon sulatusveden mukana. Frost Wash -toiminnon ansiosta sisäyksikkö puhdistaa automaattisesti itsensä ilman että käyttäjän tarvitsee erikseen huolehtia sisäyksikön puhdistamisesta, varmistaen samanaikaisesti että kotisi sisäilma pysyy puhtaana ilmassa leijuvista bakteereista ja sieni-itiöistä.

Wifi-etäohjaus ( Hikumo )

Voit ohjata ilmastointilaitettasi HITACHIN HI-KUMO applikaation avulla älypuhelimella, tabletilla tai PC:llä. Applikaation avulla kaikki laitteen säätöparametrit ovat helposti saatavilla suoraan älylaitteesi näytöllä: lämpötilansäätö, puhallussuunta- ja puhallusnopeus, viikkoajastuksen ohjelmointi, LOMA-toiminnon ohjaus, yms. Asetus-assistentti: Tee lämmitysasetukset nopeasti vastaamalla 3 helppoon kysymykseen. SMART TIP -toiminto: asetuslämpötilan lasku helposti yhdellä painikkeella jolla voidaan säästää energiaa jopa 7%. Yhteensopiva iOS- ja Android-laitteiden kanssa.
(Wifi- ohjain on erikseen tilattava lisävaruste)

Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt työkalujemme käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin. Lisätietoja

Käytämme evästeiden kaltaisia työkaluja, joilla tarjoamme sivustomme ja sen toiminnot sekä keräämme tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme. Kun napsautat Hyväksy tai jatkat sivustomme käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin.

Sulje