Hitachi - Nordic Mokai

Korkea hyötysuhde ja kustannustehokas ilmalämpöpumppu.

Mokai mallisarjassa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja moderni rakenne.  Moottoroiduilla ilmanohjaimilla toteutettu 4-suuntainen ilmanpuhallus varmistaa sisäilman tehokkaan lämmityksen ja tasaisen lämpötilan huoneen jokaisessa kulmassa. Sisäänrakennetun liikeanturin ansiosta yksiköiden energiatehokkuusluokka on A+++ jäähdytyksellä ja lämmityksellä A++. Laitetta voidaan ohjata perinteisen kaukosäätimen lisäksi helposti myös esimerkiksi älypuhelimella, tabletilla tai PC:llä.

Hinnat:
 

Hitachi Mokai 25: 1150
Tilasuositus: 0 – 100
Hitachi Mokai 35: 
1250€
Tilasuositus: 100 – 150
Hitachi Mokai 50: 1850
Tilasuositus: 150m² –>

Frost Wash -puhdistustoiminto

Puhdas sisäilma ja huoletonta mukavuutta joka päivä. Frost Wash-toiminto sitoo sisäilman epäpuhtaudet sisäyksikön kennoon muodostuvan jään sisään ja huuhtelee epäpuhtaudet pois kennon sulatusveden mukana. Frost Wash-toiminnon ansiosta sisäyksikkö puhdistaa automaattisesti itsensä ilman että käyttäjän tarvitsee erikseen huolehtia sisäyksikön puhdistamisesta, varmistaen samanaikaisesti että kotisi sisäilma pysyy puhtaana ilmassa leijuvista bakteereista ja sieni-itiöistä.

Wasabi Nanotitaani ilmansuodatin

Titaani Wasabi Nano -ilmansuodatin poistaa tehokkaasti sisäilmanbakteerit, allergeenit ja hajumolekyylit. Titaani Wasabi Nano-ilmansuodatin estää äärimmäisen tehokkaasti mikrobien pääsyn takaisin sisäilmaan, varmistaen puhtaan ja terveellisen sisäilman kodissasi.

Wasabi NanoTitaani -ilmansuodatin on pinnoitettu NanoTitaanilla ja siinä käytetään Wasabi-juuren partikkeleita joiden avulla saadaan poistettua jopa 99% huoneilman sisältämistä pölyhiukkasista, bakteereista, allergeeneista ja hajumolekyyleistä. Wasabi NanoTitaani -ilmansuodatin on äärimmäisen tehokas suodatin ja sillä saavutetaan huomattavasti parempi suodatusteho kuin perinteisillä ilmansuodattimilla tai plasma-suodattimilla.

Läsnäoloanturi

Läsnäoloanturi etsii jatkuvasti huoneessa oleskelevia ihmisiä. Jos huoneessa ei havaita ihmisiä 20 minuutin sisään, laite muuttaa lämpötilan asetuspistettä yhdellä asteella. 40 minuutin jälkeen lämpötilan asetuspistettä muutetaan vielä toisella
asteella.

living-room, sofa, couch

4-suuntainen 3D Swing-toiminto

Performance on varustettu 4-suuntaisella puhalluksella tasaisen lämpötilan ja miellyttävän sisäilman varmistamiseksi. 4-suuntaisen puhalluksen ansiosta Performancen puhallus varmistaa tasaisen lämpötilan huoneen kaikissa osissa.

Molempien puhallussuuntien moottoroidut automaattiset ilmanohjaimet levittävät puhalluksen tasaisesti koko huonetilaan ja varmistaa miellyttävän sisäilman huoneen joka osassa. Liikkeenilmaisimen avulla laite voidaan säätää välttämään puhalluksen suuntaamista suoraan ihmisiin.

Wifi-etäohjaus (Hikumo)

Voit ohjata ilmastointilaitettasi HITACHIN HI-KUMO applikaation avulla älypuhelimella, tabletilla tai PC:llä. Applikaation avulla kaikki laitteen säätöparametrit ovat helposti saatavilla suoraan älylaitteesi näytöllä: lämpötilansäätö, puhallussuunta- ja puhallusnopeus, viikkoajastuksen ohjelmointi, LOMA-toiminnon ohjaus, yms. Asetus-assistentti: Tee lämmitysasetukset nopeasti vastaamalla 3 helppoon kysymykseen. SMART TIP -toiminto: asetuslämpötilan lasku helposti yhdellä painikkeella jolla voidaan säästää energiaa jopa 7%. Yhteensopiva iOS- ja Android-laitteiden kanssa.
(Wifi- ohjain on erikseen tilattava lisävaruste)

Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt työkalujemme käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin. Lisätietoja

Käytämme evästeiden kaltaisia työkaluja, joilla tarjoamme sivustomme ja sen toiminnot sekä keräämme tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme. Kun napsautat Hyväksy tai jatkat sivustomme käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin.

Sulje