Hitachi - Dodai

Hitachi - Dodai Ilmalämpöpumppu jäähdytykseen

Dodai-mallisarjan laitteet ovat Hitachin malliston perustason laitteita, jotka tarjoavat erinomaisen hyötysuhteen hankintahinnan ja suorituskyvyn välillä. Erittäin hiljainen ja mitoiltaan kompakti yksikkö vakuuttaa tarkkaan harkitulla muotoilullaan, joka sulautuu miellyttävän saumattomasti kotisi muuhun sisustukseen. Voit ohjata laitetta perinteisen langattoman kaukosäätimen lisäksi helposti myös älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Wifi - toiminto HI-KUMO

Dodai ilmanjäähdytylaitteeseen on saatavilla lisävarusteena kätevä HI-KUMO Wifi – toiminto. Voit ohjata laitetta langattomasti älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella

Yhteensopiva viikkoajastimella varustetun kaukosäätimen kanssa.

Kaukosäätimen toimintoja (lisävaruste):

  • Suuntapainike: Tilanvaihto, Nopeus, Ilmansuunnanohjaus, lämpötila
  • Virransäästöpainike: Helppo ja nopea virransäästötilojen vaihto
  • Lämpötilan näyttö
  • Viikkoajastus
  • Ohjevalikko: Ongelmat, näytönohje, käyttöohjeet

Wasabi Nanotitaani ilmansuodatin

Titaani Wasabi Nano -ilmansuodatin poistaa tehokkaasti sisäilmanbakteerit, allergeenit ja hajumolekyylit. Titaani Wasabi Nano-ilmansuodatin estää äärimmäisen tehokkaasti mikrobien pääsyn takaisin sisäilmaan, varmistaen puhtaan ja terveellisen sisäilman kodissasi.

Wasabi NanoTitaani -ilmansuodatin on pinnoitettu NanoTitaanilla ja siinä käytetään Wasabi-juuren partikkeleita joiden avulla saadaan poistettua jopa 99% huoneilman sisältämistä pölyhiukkasista, bakteereista, allergeeneista ja hajumolekyyleistä. Wasabi NanoTitaani -ilmansuodatin on äärimmäisen tehokas suodatin ja sillä saavutetaan huomattavasti parempi suodatusteho kuin perinteisillä ilmansuodattimilla tai plasma-suodattimilla.

Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt työkalujemme käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin. Lisätietoja

Käytämme evästeiden kaltaisia työkaluja, joilla tarjoamme sivustomme ja sen toiminnot sekä keräämme tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme. Kun napsautat Hyväksy tai jatkat sivustomme käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainonta- ja analytiikkatarkoituksiin.

Sulje